Decorem ous de Pasqua!

Hi ha mil maneres de decorar els ous de Pasqua, El Culturista us en proposa algunes per a tot tipus de gustos, habilitats i edats.

Necessitem:

Ous
Agulla
Xeringa
Tisores
Pinzell
Cola
Pintura acrílica
Gomets
Retalls de roba

Primer de tot caldrà preparar els ous; els podeu bullir i fer-los durs (després us els podreu menjar) o buidar-los i aprofitar l’interior per fer un bon pa de pessic. La manera més fàcil de buidar-los és fer un petit forat a banda i banda de l’ou i bufar amb cura per un dels forats perquè surti tot el contingut. Després injecteu aigua amb una xeringa i traieu-la de la mateixa manera, així l’ou quedarà ben net.

Una vegada teniu els ous preparats comença la part més creativa. Podeu decorar-los enganxant-hi gomets de mides, formes i colors diferents.

Una altra opció és pintar-los, fer-los ulls, boca i nas, convertir-los en un conill o dibuixar-los figures geomètriques. I si encara us queden ganes, retalleu trossos de roba i enganxeu-los als ous, us quedaran preciosos!

Els nens flamencs tenen la tradició de sortir al jardí el Diumenge de Pasqua per buscar els ous que el Conill de Pasqua ha amagat. Així que ja ho sabeu, busqueu racons insospitats per amagar- hi els ous que heu decorat. Guanya qui més en troba!