Cintes per decorar bicicletes i patinets

És temps d’anar amb bicicleta, desplaçar-vos pels camins amb els amics i perfeccionar la tècnica amb el patinet. I com que a les vacances hi ha temps per a tot i volem que sigueu els més moderns de la contrada us deixem quatre indicacions per tonejar els vostres vehicles i convertir-los en harleys sense motor.

 

Necessitem:

Paper de seda de diferents colors
Tisores
Pega de barra
Cartolina
2 trossos de 2 cm de velcro autoadhesiu

01

Retalleu dues tires de cartolina de 18 cm d’allargada i 2 cm d’amplada.

02

Escolliu quins colors de seda voleu per fer els serrells que penjaran al manillar i retalleu Quatre rectangles de 24,5 cm x 18 cm. Per cada tira de cartolina necessitareu dos rectangles de paper de seda. Podeu fer les combinacions de colors que vulgueu: els Quatre rectangles del mateixa color, dos i dos, etc.

03

Agafeu cada rectangle i retalleu tires des de la part estreta cap amunt, deixant els dos centímetres a dalt que aniran enganxats a la tira de cartolina. Les tires del serell haurien de ser d’uns 2 cm aprox. Us anirà bé una amica d’ajuda per aguantar l’altre extrem del paper quan retalleu les tires.

04

Ara que ja teniu els quatre trossos de paper de seda retallats amb tires, enganxeu-ne una per la part de dalt (sense retallar) a la tira de cartolina, espereu uns segons i enganxeu-hi l’altra a sobre. Cada tira de cartolina haurà de tenir dos peces de paper de seda.

05

Quan estigui sec, enrotlleu el serrell per la part de la cartolina al manillar que vulgueu decorar i preneu bé la mida, marqueu-ho i poseu-hi el tros de velcro. Tingueu en compte que perquè es pugui tancar haureu d’enganxar una banda del velcro a la part exterior i l’altra banda a l’interior, la de la part interior a l’extrem de la cartolina.

06

Ara ja podeu colocar els serrells al manillar i lliscar per la carretera!

 

Fotografies d’Arès Riambau