Cases adossades

Per: Aina Bestard

Mmm, una torre al Maresme, un xalet a Altafulla… Normalment a tocar de cases veïnes. Amb una mica de sort fareu amics i en pocs mesos tallareu el carrer per fer sopars a la fresca. Podeu anar fantasiejant amb aquests apartaments de cartró.

Necessitem:

cartró o caixa de cartró
retolador
cera o llapis blanc
cúter
llapis
goma d'esborrar

01

Agafeu dos trossos de cartró de la mateixa mida i dibuixeu en cadascun la silueta de les quatre cases, torres o xalets que voleu fer. N’heu de fer dues a cada tros de cartró. La part de sota haurà de ser recte. Ah, i recordeu de dibuixar les portes!

02

Demaneu ajuda a un adult per retallar amb el cúter les siluetes de les cases i les portes. Just a la meitat d’un dels trossos de cartró retallat (entre les dues cases), feu un tall o obertura per la part de sota (més o menys que arribi a la meitat de l’altura), feu el mateix amb l’altre tros de cartró però just per la part superior. Haureu d’encaixar els dos trossos per construir la comunitat de veïns.

03

Amb el retolador de color blanc, dibuixeu i decoreu les façanes de cada casa. Haureu de pintar per les dues cares del cartró, sigueu imaginatius!

04

Ara ja podeu muntar les dues peces i tindreu unes cases adossades.