Barret de cuiner

Per: Aina Bestard

Per ser un bon cuiner necessiteu davantal, mans netes i la toque blanche, que no és altra cosa que un barret! Si seguiu les nostres indicacions, tindreu un capell de xef amb menys de tres minuts.

Sóc un cuiner que remeno les cassoles…

Barret de cuiner

Necessitem:

Una bossa blanca de plàstic
fulls blancs de paper
tisores
cinta adhesiva de doble cara
cinta adhesiva

 

01

Uniu dos fulls blancs amb cinta adhesiva i escurceu la llargada segons la mida del vostre cap. Podeu retallar l’amplada de la tira de paper perquè no sigui tan ampla, deixant-la d’uns 10 cm, per exemple.

02

A la part superior i inferior de la tira, enganxeu cinta de doble cara, de punta a punta.

03

Retalleu les nanses de la bossa de plàstic i enganxeu-la damunt la cinta de doble cara de la part de dalt, a la part central. Doblegueu els dos extrems que us queden lliures damunt de l’altre costat de la bossa de plàstic. Ara la tira de paper ja dóna la volta a tota la bossa de plàstic. Per unir els dos extrems de la tira de paper, poseu-hi un tros de cinta adhesiva a cada costat.

04

Retireu el paper de l’altra cinta de doble cara i doblegueu el paper perquè us quedi més consistent, i ja ho teniu!