Anem de pícnic

Per: Marta Carnicero/Laia Casanova Carnicero

PA DE VIENA AMB TOMÀQUET DE PENJAR, TRUITA DE CARBASSÓ I ENCENALLS DE PARMESÀ

Un entrepà ben tendre

Fem un sofregit amb carbassó tallat a rodanxes primes i després en fem una truita. Obrim el pa de Viena per la meitat, l’untem amb tomàquet de penjar i el reguem amb un fil d’oli d’oliva verge extra. Farcim l’entrepà amb la truita i uns encenalls de parmesà.

 

PA DE PITA AMB SALTAT DE XAMPINYONS, PORRO, PASTANAGA I CARBASSÓ

Un vegetal amb molt de gust

En una paella saltem els xampinyons laminats, la pastanaga ratllada, el porro i el carbassó tallat a bastonets, i per acabar li tirem un rajolí de salsa de soja. Farcim el pa de pita amb aquesta preparació, i li donem i el toc final amb un grapat de pinyons torrats en una paella.

BRIOIX AMB FORMATGE D’UNTAR, CODONYAT I NOUS

Un mos dolç

Obrim un brioix per la meitat i l’ untem amb formatge cremós. Afeguim una làmina prima de codonyat i unes quantes anous esmicolades.

Necessitem: