Botànicum

icono02-seleccio_w

LLIBRE

Botànicum

 

Katie Scott i Kathy Willis

Símbol Editors

A partir de 8 anys

Per:  Infraganti

 

A les mans teniu la màxima expressió i revisió d’un gran llibre clàssic de botànica. Clàssic perquè és en paper, és il·lustrat i perquè amb les noves tendències pedagògiques no sé si una classe de nomenclatura a l’antiga hi té gaire cabuda.

És probable que alguns ja conegueu els títols anteriors de la col·lecció «Visita el nostre museu». Ara, amb Botànicum ens apropem al món vegetal per fer un extens recorregut entre bulbs, plantes perennes, arbres tropicals i el tema que ens ocupa: els cactus i les suculentes!

Les dues autores formen un bon tàndem: la Katie Scott il·lustra amb la màxima cura, detall i bon gust les fulles, les tiges, les flors i els fruits d’un munt d’espècies, i la Kathy J. Willis, la directora científica dels Kew Gardens de Londres, aporta la descripció i els detalls curiosos del món de les plantes, com per exemple quines van ser les primeres que van ser terrestres.

L’encert del llibre és proporcionar un passeig hipnòtic, d’un paisatge a un altre, i que permet descobrir, de manera meravellosa, la bellesa dels vegetals.

Llibres

  • Descarrega't l'article: Download PDF
  • Envia-ho a un amic:
  • Valora-ho:
    1 estrella2 estrelles3 estrelles4 estrelles5 esttrelles (No Ratings Yet)
    Loading...Loading...
  • Comparteix-ho:
    Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookGoogle+