icono-agenda_w

Ona I: L’aventura comença

 

Programa educatiu Sant Andreu Contemporani

 

Per: Almudena Checa

Un sinònim de la tardor? Rutina! Afortunadament, per als petits, hi ha bones notícies: els responsables del Sant Andreu Contemporani (SAC) inauguren una nova edició de Fènix, el programa educatiu infantil del SAC, una iniciativa que aposta per donar cabuda a creadors emergents i a noves propostes artístiques.

Amb el ressorgir de Fènix, aquells que s’apropin a Sant Andreu tindran l’oportunitat de prendre el pols a noves fórmules de representació artística amb les quals es pot experimentar l’art des d’una visió pedagògica i educativa. Les activitats i els tallers previstos per a aquesta nova temporada estan enfocats a desafiar la imaginació desbordant i plàstica dels més petits, perquè ells mateixos extreguin conclusions sobre la realitat que els envolta i hi reflexionin. La mateixa, precisament, que es fa evident a l’octubre.

L’Ona és inventora i aventurera. La seva intel·ligència i creativitat li permeten inventar extraordinaris aparells inimaginables que la porten a viure aventures arriscades, divertides i excitants. Des de Sant Andreu Contemporani acompanyarem l’Ona en les seves aventures, ajudant-la a aconseguir «Estrelles de coneixement», que li proporcionin experiència per continuar inventant nous estris i vivint noves peripècies.

Podeu descarregar el programa complet amb les dates de tots els tallers, clicant aquí.

Ona I: L’aventura comença

  • Descarrega't l'article:
  • Envia-ho a un amic:
  • Valora-ho:
    1 estrella2 estrelles3 estrelles4 estrelles5 esttrelles (5 votes, average: 4,20 out of 5)
    Loading...Loading...
  • Comparteix-ho:
    Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookGoogle+