Carregant Esdeveniments

Simplicitats

Per: Ester Bueno

Quan: Del 6 al 28 de gener. Dissabtes i Diumenges a les 17
On: Sala Fènix (Carrer de la Riereta, 31)
Edat: A partir de 6 anys
Preu: 8€

Cia Xucrut Teatre

Els espectacles de la companyia Xucrut Teatre tenen una línia de compromís amb l’entorn i amb les persones que fa que les seves propostes siguin creades a partir de les vivències més personals i enriquidores. Si bé els espectacles d’aquesta companyia han estat més pròxims al públic jove i adult, aquest binomi, amb l’humor i el teatre gestual com a marca de la casa, els ha portat que Simplicitats tingui un llenguatge que facilita l’espai de trobada entre la maduresa dels petits i l’infant que els adults encara portem a dins.

Els protagonistes de Simplicitats són dues persones del servei de neteja que durant l’estona de l’esmorzar comparteixen els dubtes sobre la criança: quins contes contar, quants regals fer… I, compartint aquests moments, descobriran que la vida és un joc, un plaer quotidià que no té edat ni preu.

Amb aquest espectacle, Xucrut Teatre posa l’accent en la relació que tenim amb el consum i ens mostra com, més enllà dels diners, la imaginació és l’eina que ens ajuda a créixer i a desenvolupar-nos. Simplicitats és una cita amb la senzillesa, un moment per compartir una estona de màgia: la màgia del joc… del joc de la vida.

1 Estrella2 Estrelles3 Estrelles4 Estrelles5 Estrelles
Loading...