Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

L’arbre de les sabates

Per: Clara Matas

Quan: 15 d'octubre a les 12 (en anglès) i a les 17.30
Durada: 45'
On: SAT! Teatre (Neopàtria, 54)
Edat: A partir de 3 anys
Preu: 9,50€

Sabíeu que si teniu un desig i voleu que es compleixi podeu escriure’l en un paperet, anar a buscar l’arbre dels desitjos on penjar-lo i concentrar-vos molt perquè es faci realitat?

Aquesta tradició mil·lenària que porta esperança a moltes persones arreu del món ha estat la font d’inspiració de l’espectacle que us presentem.

Del magnífic arbre de la nostra història, no en pengen desitjos sinó sabates. No són ben bé el mateix però no deixen de ser també un aspecte bàsic i necessari de les nostres vides, com ho haurien de ser els desitjos, no?

En Tim, el jove protagonista de la història, ha perdut una sabata. Seguint les indicacions d’un vell savi, emprèn un viatge per buscar-la a l’arbre de les sabates. De camí trobarà sorpreses, farà amics i haurà de resoldre entrebancs per aconseguir trobar-la.

L’arbre de les sabates és una encertada combinació de teatre de titelles, música i bon humor. Una innocent road movie en versió escènica, una deliciosa història sobre l’amistat i la il·lusió.

Tots i cadascun dels objectes estan fets amb les mans i l’ànima de la companyia Pea Green Boat, que fa uns quants anys que presenten els seus personatges i artefactes com menudes obres d’art als petits i grans escenaris de les nostres contrades.

Arran d’aquest espectacle han editat també un llibre que narra la història d’en Tim acompanyada de les delicades imatges de l’espectacle. El podeu trobar en català, castellà o anglès.

Per cert, quan vingueu a conèixer l’arbre de les sabates, aneu en compte amb el que desitgeu perquè potser els vostres desitjos es fan realitat!

1 Estrella2 Estrelles3 Estrelles4 Estrelles5 Estrelles
Loading...