Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Els enigmes del Museu Nacional

Per: Montse Martín

Quan: Activitat diària
On: Museu Nacional d’Art de Catalunya (Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n)
Edat: A partir de 7 anys
Preu: Inclòs amb l'entrada

Us agraden els misteris i els enigmes? Creieu que sou uns detectius de primera? Doncs agafeu la lupa i la roba de camuflatge: al MNAC fa molt i molt de temps que hi ha dos casos sense resoldre…

El primer cas és molt inquietant: han robat una pàgina d’un valuós manuscrit del segle xii de la biblioteca del museu. En aquests moments, les úniques pistes que tenim són: la pàgina robada recorda la dels llibres de bestiaris medievals, hi ha cinc sospitosos retinguts i la pàgina no ha sortit del museu… Per desemmascarar el culpable d’El robatori del bestiari, haurem de recórrer les sales d’art romànic. Afineu la vista perquè res és el que sembla: els lleons poden tenir ales i els monstres, fins a set caps!

El segon cas és S’ha pintat un crim i és la misteriosa història del pastor Serafí Coll que, d’un dia per l’altre, va desaparèixer. La col·lecció d’art gòtic és l’encarregada de donar les pistes als detectius per saber què hi ha al darrere d’aquesta inesperada desaparició. Una bona ocasió perquè els més intrèpids es fixin en els diferents animals, instruments musicals, personatges i paisatges que, més enllà de l’aparent hieratisme gòtic, rebel·len enigmes i missatges ocults.

Ah! I sobretot: si heu superat algun dels casos, no us oblideu de recollir el vostre pin i certificat de detectiu al punt d’informació del museu.

1 Estrella2 Estrelles3 Estrelles4 Estrelles5 Estrelles
Loading...